Home » Recepten

Recepten

Een taart moet niet alleen mooi zijn, maar natuurlijk ook lekker! Hier vind je alle basisrecepten van deeg tot vulling en van rolfondant tot Royal icing en eetbare lijm. Maar ook lekkere recepten die net weer even anders zijn dan de veelgebruikte biscuit en botercrème.

Valentijn Jam Koekjes

Valentijn Jam Koekjes »

Valentijnsdag: een speciale dag om je geliefde nog even extra in het zonnetje te zetten. Je kan elkaar verwennen met een leuk cadeautje, samen op stap voor een romantisch uitje, maar je ku... lees verder »


Chocolade taart met sherry

Chocolade taart met sherry »

Sherry is bezig met een come-back en ook in Nederland in opmars. Wist je dat je sherry heerlijk kunt combineren met gebak? Wat dacht je van kruidkoek met Arabische koffiechocolade, chocola... lees verder »


Advocaat-Chococake

Advocaat-Chococake »

Advocaat en chocolade, een héérlijke combinatie!... lees verder »


Cereal Treats

Cereal Treats »

Cereal Treats zijn een heerlijke basis die je in allerlei taarten kunt gebruiken. Vooral wanneer je een vreemde vorm nodig hebt kun je hiermee perfect uit de voeten.... lees verder »


Mini Donuts in kaneel & suiker

Mini Donuts in kaneel & suiker »

Twee recepten: eentje zonder gist die je heel snel kan maken zonder uren het deeg te laten rijzen, voor de drukke bakkers of als je gewoon ongeduldig bent. En eentje met gist, die wel wat ... lees verder »

Lemoncurd

Lemoncurd »

Lemoncurd is eenvoudig en snel te maken. Je hebt er slechts enkele ingrediënten voor nodig en het is heerlijk in gebak, bij toetjes en zelfs op brood!... lees verder »


Eenvoudige Italiaanse meringue

Eenvoudige Italiaanse meringue »

Als basis voor een pavlova kun je een Franse meringue (eiwitten + fijne kristalsuiker) of een Italiaanse meringue (eiwitten + suikersiroop) nemen. We geven ze je allebei, want iedereen hee... lees verder »


Franse meringue

Franse meringue »

Als basis voor een pavlova kun je een Franse meringue (eiwitten + fijne kristalsuiker) of een Italiaanse meringue (eiwitten + suikersiroop) nemen. We geven ze je allebei en beginnen met de... lees verder »


Fruittaartjes

Fruittaartjes »

Deze vrolijk gekleurde taartjes fleuren elk kinderfeestje en elke feesttafel op. Aan de slag met fruittaartjes!... lees verder »


Aardbeien amandeltaartjes

Aardbeien amandeltaartjes »

Ze zijn er nog volop: aardbeien! Lekker aan de slag met een heerlijk recept vol rode zomerkoninkjes.... lees verder »