Home » Deze uitgave » uitgave 30 – voorjaareditie 2015

uitgave 30 – voorjaareditie 2015

Glitter en Glamour Bruidstaart

Glitter en Glamour Bruidstaart »

De combinatie van zachtroze en goud is helemaal hot in weddingland. Pinterest staat vol met inspiration boards in deze kleurencombinatie. Denk aan lichtroze bloemen, linten en servetten ge... lees verder »

Regenboogcake

Regenboogcake »

Een cake is altijd geel en als je er cacao doorheen mengt, krijgt het een bruin kleurtje. Maar cake met alle kleuren van de regenboog...? Dat heb je waarschijnlijk nog nooit gezien! Maak e... lees verder »

3D Voertuigkoekjes

3D Voertuigkoekjes »

Het 3D-effect maakt deze voertuigkoekjes wel heel speciaal. Leuk als traktatie of gewoon om lekker zelf te smullen.... lees verder »

Bloemenfeest

Bloemenfeest »

Een taart, cupcakes en ook nog een speciale techniek. Het neemt wat tijd in beslag, maar als je klaar bent zal je meer dan trots zijn op je eigen precisiewerk.... lees verder »

Vintage Bruidstaartje met Minitaartjes

Vintage Bruidstaartje met Minitaartjes »

Deze taart met rozen en kleine bloemen straalt een en al romantiek uit! Perfect voor de huwelijksdag. Leuk: geef iedere gast een eigen minitaartje!... lees verder »

Voorjaarstaart

Voorjaarstaart »

Tjielp, tjielp, het voorjaar is weer begonnen. In het voorjaar leggen alle vogels een ei. De schattige vogeltjes en hun nestje met eitjes hebben een heerlijk plekje gekregen op deze voorja... lees verder »

Red Velvet Cake

Red Velvet Cake »

Traditionele, Amerikaanse taart: de Red Velvet Cake van het Waldorf Astoria Hotel in New York City is wereldberoemd, hoewel onduidelijk is waar de taart precies vandaan komt.... lees verder »

Taart uit eigen keuken – deel 2

Taart uit eigen keuken – deel 2 »

Of je nou voor bedrijven of particulieren bakt, er zijn regels waar je je altijd aan moet houden. Ook als kleine thuisbakker. Deze regels zijn opgesteld door de Nederlandse Voedsel- en War... lees verder »

Koningsdagtaart

Koningsdagtaart »

Lang leve de koning! Rommelmarkten, straatmuzikanten en gezelligheid; alles wat Koningsdag ons brengt. Nu alleen nog een taart om het te vieren.... lees verder »

In gesprek met Dirk Luchtmeijer

In gesprek met Dirk Luchtmeijer »

Hij zit nog niet zolang in het vak, maar Dirk Luchtmeijer (Cakez ’n Fun) sleept de ene na de ander prijs in de wacht. Zijn taarttoppers zijn bijzonder en heel sprekend. Lees hier alles o... lees verder »