Home » Deze uitgave » uitgave 32 – zomereditie 2015

uitgave 32 – zomereditie 2015

MjamTaart 32 staat geheel in het teken van de zomer!

MjamTaart 32 staat geheel in het teken van de zomer! »

MjamTaart 32 staat geheel in het teken van de zomer. Heerlijke aardbeien en cactuskoekjes, een prachtige Hawaiian taart, sierlijke cupcakes en een Zandkasteeltaart die niet mag ontbreken. ... lees verder »

Zeemeeuw

Zeemeeuw »

Lekker uitwaaien op het strand en genieten van het geluid en de geur van de zee. Die sfeer proef je zeker met deze taart!... lees verder »

Sierlijke cupcakes

Sierlijke cupcakes »

Deze zomerse cupcakes knallen van tafel af. Ze zijn allemaal versierd met bloemen, maar dan net even anders. Een sierlijk geheel!... lees verder »

Summertime

Summertime »

Met deze speciale techniek voor kleurverloop en het gebruik van takjes, chocolade en crispies, maak je een heerlijk relaxte ‘summertimetaart.... lees verder »

Glutenvrije zomertaartjes

Glutenvrije zomertaartjes »

Dubbelzijdig geprint ouwel is perfect voor het maken van de leukste decoraties. Erg eenvoudig en snel klaar. Het laat zich makkelijk buigen door het gebruik van een beetje stoom. Daarnaast... lees verder »

In gesprek met Peggy Porschen

In gesprek met Peggy Porschen »

Haar nieuwe boek ‘Cakes in bloom’, dat in april werd gelanceerd, bevat 24 handgemaakte suikerbloem projecten die je stap voor stap kunt namaken. MjamTaart ging in gesprek met Peggy Por... lees verder »

Stekelige koekjes

Stekelige koekjes »

Cactussen zijn ware kunstenaars in het overleven, ze kunnen namelijk prima een periode zonder water. Maar of deze koekjes het ook zolang redden?... lees verder »

In the navy

In the navy »

Een bijzondere taart, maar niet moeilijk om te maken. Ga je op reis met de boot of ken je iemand die dat gaat doen? Dan is deze taart leuk bij een afscheidsfeestje. Of verras iemand die ge... lees verder »

Gezonde sweet table

Gezonde sweet table »

Een tafel vol gezonde en lekkere zoetigheden, leuk voor een groot (of klein) feest. Maar chocolademousse als toetje is natuurlijk al een feestje op zich.... lees verder »

Taart uit eigen keuken – deel 3

Taart uit eigen keuken – deel 3 »

Verkoop je zelfgemaakte taarten? Dan moet je een ‘voedselveiligheidssysteem’ hebben. MjamTaart ondervroeg Babs Bruil, kennisspecialist wet- en regelgeving bij het Nederlands Bakkerij C... lees verder »