Home » Deze uitgave » uitgave 34 – bruidstaartenspecial

uitgave 34 – bruidstaartenspecial

Love birds

Love birds »

Een romantisch wit hart met schattige vogeltjes. Speciaal voor echte lovebirds!... lees verder »


Naked cake

Naked cake »

Waarom laten we niet gewoon zien hoeveel lagen en welke vullingen we hebben gebruikt? De naked cake laat ons zien hoe lekker het van binnen is!... lees verder »


Bruidspaar met een twist

Bruidspaar met een twist »

Een bruidstaart kan niet zonder topper en favoriet hiervoor is een bruidspaar. Dit prachtige eigentijdse bruidspaar kijkt elkaar heel romantisch aan. Bij de bruidegom zijn de vierkante en ... lees verder »

In gesprek met Diana Hakkert

In gesprek met Diana Hakkert »

“Het voordeel van mijn verleden als beeldend kunstenaar: ik kan alles maken wat een klant wil.” Diana Hakkert, sinds 2008 eigenaar van Taart je taart, zit nooit om ideeën verlegen. ... lees verder »


Daar komt de bruid

Daar komt de bruid »

Handschoenen maken de bruids-outfit helemaal af. Luxe satijnen exemplaren, met kant of zacht fluweel? Dit keer zijn ze van fondant en hebben ze een mooi plekje bovenop een sierlijke taart.... lees verder »

Het bruidspaar bovenop

Het bruidspaar bovenop »

Een cupcaketoren met allerlei leuke en romantische teksten en daar bovenop een klein taartje met het bruidspaar: lekker origineel!... lees verder »

Vandaag is rood

Vandaag is rood »

Deze wit met zwarte bruidstaart decoreer je met rode strikken en balletjes. Voor een chique geheel!... lees verder »

Verliefde pauwen

Verliefde pauwen »

De pauw staat niet voor niets bekend als een trotse en charmante vogel: wat is 'ie toch mooi! De gekleurde veren van deze dieren geven de taart een extra elegante uitstraling.... lees verder »

Roosjes en kant

Roosjes en kant »

Op een grijze ondergrond knallen wit kant en bloemen in pastel er perfect ui! Simpel, maar o zo doeltreffend.... lees verder »

Lekker anders

Lekker anders »

Een lekker toetje, een weggevertje, iets te snoepen of een andere basis voor je huwelijkstaart. Inspiratie vind je dit artikel.... lees verder »