Home » Deze uitgave » Uitgave 36 – Voorjaarseditie

Uitgave 36 – Voorjaarseditie

Vrolijke zoete schaapjes

Vrolijke zoete schaapjes »

Bijna te lief en mooi om op te eten!... lees verder »

Op je Paas(haas) best!

Op je Paas(haas) best! »

Met deze vrolijke taart met haasjes en bloemen krijg je toch gewoon zin in het voorjaar. In combinatie met het ei is het bovendien de ideale Paastaart!... lees verder »

Prachtige hortensia’s

Prachtige hortensia’s »

Veel werk, maar wat een resultaat! Geef de bloemen de juiste aandacht en laat iedereen versteld staan van jouw bloemsierkunsten.... lees verder »

The Sugar Academy

The Sugar Academy »

Toen Dominique Ballard gedecoreerde taarten ging maken, zocht ze een opleiding die haar op weg kon helpen. Die vond ze niet en dus richtte ze jaren later zelf The Sugar Academy op.... lees verder »

Prachtig met mozaïek

Prachtig met mozaïek »

Met mozaïek krijg je de prachtigste dingen. Ook op je taart! Maak je eigen ontwerp met je favoriete kleuren! Het is wel een precies werkje, maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn.... lees verder »

Mooie kaarten op je taart

Mooie kaarten op je taart »

Deze taart heeft niet één, maar zelfs twee eetbare kaarten. Eén tegen de taart en één als topper op de taart. Heel leuk om zelf te maken!... lees verder »

Verpak je eigen gebak

Verpak je eigen gebak »

Kleed je traktatie of give away extra aan met de materialen van Stampin’Up! Versier je cupcake met zelfgemaakte cupcakeprikkers, maak leuke zakjes of verstop het lekkers in een... lees verder »

Bakken met Paul Hollywood

Bakken met Paul Hollywood »

Dit boek gaat voornamelijk over het bakken van brood. Met uitleg over de basisprincipes van het bakken van brood, maar ook het bakken van diverse soorten brood en zoete broodjes komen aan ... lees verder »

Grachtenpandjes

Grachtenpandjes »

Delfts blauw is al decennia populair, en dat is het nog steeds! Dit keer Delfts blauw uit de keuken, lieflijke grachtenpandjes van koek. Lekker, maar met een lampje erin ook heel leuk als ... lees verder »

Draaimolen taart

Draaimolen taart »

Een draaimolen zorgt eigenlijk altijd voor een feestje. Zeker als het grootste gedeelte ervan uit chocolade bestaat!... lees verder »