Home » Deze uitgave » uitgave 37 – Landenspecial

uitgave 37 – Landenspecial

Skylines van wereldsteden – wereldtaart

Skylines van wereldsteden – wereldtaart »

Op deze taart zie je de prachtige skylines van Londen, Parijs en New York. En met de wereldbol bovenop wordt het een echte wereldtaart! ... lees verder »


Leeuwenkoning

Leeuwenkoning »

Een leeuw is niet alleen de koning van de dieren, maar ook van de dierentaarten! Wat een prachtige kop met manen en een lieve snuit!... lees verder »


Piñata koekjes

Piñata koekjes »

In Mexico hoort een piñata er helemaal bij als er iets te vieren valt. Met een blinddoek voor probeer je de piñata met een stok stuk te slaan, waardoor er een ware confetti- of snoepjesr... lees verder »


Chinese panda

Chinese panda »

Deze lieve Chinese panda heeft een mooi plaatsje gekregen op een echte Chinese taart, met lantaarns, bamboe en pruimenbloesem. Wat een plaatje!... lees verder »


Italian shoes

Italian shoes »

Italië is natuurlijk het land van leren tassen en de schoenen. Deze pumps zijn helemaal hip en ze smaken ook nog eens lekker.... lees verder »


We love the USA – Amerika taart

We love the USA – Amerika taart »

Bij Amerika denk je aan het vrijheidsbeeld, American Football, cheerleaders, taxi’s en hotdogkramen. Je vindt ze dan ook allemaal op deze taart! En ook het formaat van de taart past hele... lees verder »


Alpaca’s uit Peru – boetseren

Alpaca’s uit Peru – boetseren »

Alpaca’s zijn kleine berglama’s die leven in de bergen van de Andes. Met hun lange wollige vacht zijn ze om te knuffelen en dat geldt zeker ook voor deze eetbare variant. Schattig!... lees verder »


Romantiek in Parijs – Eiffeltoren taart

Romantiek in Parijs – Eiffeltoren taart »

De Eiffeltoren is het symbool van Parijs, de stad van de liefde. Deze prachtige taart straalt dan ook één en al romantiek uit én natuurlijk mag de Eiffeltoren dan niet ontbreken. Wat ee... lees verder »


Hakuna Matata – jungletaart

Hakuna Matata – jungletaart »

Deze schattige aapjes hebben een mooi plekje gekregen in de jungle. Een nijlpaard, slangen, de bomen en de hangbrug maken het plaatje compleet.... lees verder »


Mini cupcakes in oosterse stijl

Mini cupcakes in oosterse stijl »

Deze mini cupcakes zijn helemaal in Oosterse stijl: waaiers, prachtige kleuren en bijzondere origamibakjes. Een mooiere presentatie van je cupcakes is toch niet denkbaar?... lees verder »