Home » Deze uitgave » uitgave 39 – herfsteditie 2016

uitgave 39 – herfsteditie 2016

Nu online: de MjamTaart 39 – Herfsteditie!

Nu online: de MjamTaart 39 – Herfsteditie! »


We dansen de samba!

We dansen de samba! »

Zo vrolijk zie je een kat en muis meestal niet samen. Maar gelukkig brengt muziek het beste in hen naar boven.... lees verder »


Een (klein)  beetje griezelig

Een (klein)  beetje griezelig »

In deze tijd van het jaar zie je ze vaak. En dan loop je er het liefst met een boogje omheen. Maar deze lieve spinnetjes zijn echt om op te eten! ... lees verder »


Yabadabadoo

Yabadabadoo »

Een mijlpaal: het behalen van je rijbewijs. Gelukkig hoef je je auto niet zoals deze met je benen te laten voortbewegen, maar kun je vanaf nu heerlijk toeren door het land. Gefeliciteerd... lees verder »


Zeg het met cupcakes

Zeg het met cupcakes »

Dat de cupcake hoge ogen gooit, heeft alles te maken met de veelzijdigheid aan recepten, de caisses die het deeg bij elkaar houden tijdens het bakken en de schitterende decoraties. Als boe... lees verder »


Herfstfee(s)tje

Herfstfee(s)tje »

Ze komt in alle seizoenen voorbij, dit schattige feetje, en we beginnen met herfst. Is ze niet lief? Deze fee zorgt voor de prachtige kleuren van de bladeren. Tussendoor rust ze even uit e... lees verder »


Robèrt van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven »

Bijna vijf jaar geleden sprak MjamTaart met Robèrt van Beckhoven over zijn liefde voor het vak en het delen van kennis. Daarna verhuisde de Meester Patissier zijn bedrijf, werd hij ook Me... lees verder »


Samen schuilen

Samen schuilen »

Hoe lief is dit plaatje: twee eekhoorntjes in regenlaarzen, schuilend voor een bui? Een perfect project voor een donkere najaarsdag.... lees verder »


Lekkers om te zoenen

Lekkers om te zoenen »

Deze vogelkooitjes zijn gemaakt van witte mini zoenen. Leuk om te maken en een lust voor het oog. ... lees verder »


Proeven, zien, leren en beleven

Proeven, zien, leren en beleven »

Patricia van Buuren-Schothorst (MjamTaart), Manuelle Bamberg (Cake, Bake & Love, Voorburg) en Bart van Vliet (de Marsepeinspecialist) gooien hoge ogen met de eerste editie van het zoetste ... lees verder »