Home » Deze uitgave » Uitgave 38 – Zomereditie

Uitgave 38 – Zomereditie

Nu online: de MjamTaart zomereditie!

Nu online: de MjamTaart zomereditie! »

Maak heerlijke zomerse taarten met de nieuwe editie van Mjamtaart!... lees verder »


Zoet en Zomers

Zoet en Zomers »

Wat zijn ze leuk, deze vrolijke zomerse koekjes! Maak een hele schaal vol als traktatie waar iedereen blij van wordt.... lees verder »


Bloemen van suiker

Bloemen van suiker »

Op deze taart krijgen de suikerbloemen de aandacht die ze verdienen. De onderste laag is prachtig gedecoreerd met ruffles.... lees verder »


Zomerkoninginnetjes

Zomerkoninginnetjes »

Ze zijn er weer: Zomerkoninginnetjes! Dit keer maak je ze op cupcakes als koninginnetjes met een rode jurk.... lees verder »


Snelle Scooter

Snelle Scooter »

Een mooi zonnig dagje waarop je met de scooter naar het strand kunt, dat is fijn! Met deze taart krijg je dat heerlijke zomerse gevoel, alsof je er echt even ligt...... lees verder »


Fris Gekleurd

Fris Gekleurd »

Liever twee vogels op je gebakje, dan tien in de lucht. Verras je visite bij de koffie met deze leuke en lekkere gebakjes!... lees verder »


Een Sprookjeskasteel

Een Sprookjeskasteel »

De musical Disney’s Beauty and the Beast heeft iets te vieren! Voor de 100e voorstelling maakte Danielle Vocke deze bijzondere taart. Sprookjesachtig!... lees verder »


Pinguïntaart

Pinguïntaart »

Pinguïns zijn toch superleuke dieren, en wat een plezier om ze te maken!... lees verder »


Violentaart

Violentaart »

Violen zijn bijzonder, ze worden bezongen, fleuren onze tuinen en balkons op en worden veelvuldig gebruikt in parfums. Zo mooi en zo verfijnd: net als op deze taart.... lees verder »


Versla de Zwaartekracht

Versla de Zwaartekracht »

Zwevende taarten zijn helemaal hot. Hiervoor heb je vaak een begeleidende workshop nodig, maar met deze beschrijving kun je het ook zelfstandig. Uniek!... lees verder »