Home » Leesvoer » Bloggers

Bloggers

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

Een andere beperking die het magazine heeft, zijn de vastgestelde data van uitkomst. MjamTaart! komt eens in de drie maanden uit, terwijl de website altijd online is!Rabarber Aardbei Cheesecake

Rabarber Aardbei Cheesecake »

Bianca Smeets deelt het recept van deze heerlijke rabarber-aardbei-cheesecake en legt je uit hoe je deze zelf kunt maken. ... lees verder »

Boetseren, bakken en decoreren

Boetseren, bakken en decoreren »

Romilda is deze keer aan de slag gegaan met boetseren, bakken en decoreren. Een klein meisje van fondant en heerlijke geode hart zandkoekjes.... lees verder »

Zwitserse room

Zwitserse room »

In deze uitgebreide blog deelt Bianca twee recepten met je! Ze legt je Zwitserse room uit en hoe je hiermee overheerlijke aardbeien gebakjes maakt. ... lees verder »

Een paaswerkstuk

Een paaswerkstuk »

Bianca deed mee met de Sweet Easter Collaboration en ging aan de slag met een prachtig werkstuk! ''Het proces van creëren is nog veel belangrijker dan het uiteindelijke resultaat!''... lees verder »

Geode taart op een dummy

Geode taart op een dummy »

Romilda heeft zich vermaakt met het maken van een superleuke geode taart, op een dummy. ... lees verder »

Trotse bezitter van de Kenwood Chef Titanium

Trotse bezitter van de Kenwood Chef Titanium »

Ondertussen is Malika al enkele weken de trotse bezitter van de Kenwood Chef Titanium en ze kan met zekerheid zeggen dat ze hem nooit meer kwijt wil. Malika heeft al heel wat uitgeprobeerd... lees verder »

Weer aan de bak met de Kenwood Chef

Weer aan de bak met de Kenwood Chef »

De Kenwood Chef Titanium staat niet ter decoratie op Ans aanrecht, ze is weer druk bezig geweest om er allerlei lekkers mee te maken!... lees verder »


Schwarzwälder Kirsch drip torte

Schwarzwälder Kirsch drip torte »

Bianca gaat aan de slag met een Schwarzwälder Kirsch drip torte voor haar mans verjaardag. Ze legt je uitgebreid uit hoe je deze prachtige taart zelf kunt maken!... lees verder »

Nog steeds blij met de Kenwood Chef Titanium

Nog steeds blij met de Kenwood Chef Titanium »

Inmiddels staat mijn nieuwe Kenwood Chef Titanium keukenmachine al bijna 3 maanden op mijn aanrecht te pronken. Ik wil hem zeker niet meer omruilen voor de oude. Mijn oude machine heeft in... lees verder »


Verrast met een aantal leuke producten om uit te proberen

Verrast met een aantal leuke producten om uit te proberen »

Verrast met een aantal leuke producten/spulletjes die Romilda uit mocht proberen is ze aan de slag gegaan. Lees het allemaal in Romilda's blog.... lees verder »