Home » Leesvoer » Bloggers » Bianca Smeets

Bianca Smeets

Rabarber Aardbei Cheesecake

Rabarber Aardbei Cheesecake »

Bianca Smeets deelt het recept van deze heerlijke rabarber-aardbei-cheesecake en legt je uit hoe je deze zelf kunt maken. ... lees verder »

Zwitserse room

Zwitserse room »

In deze uitgebreide blog deelt Bianca twee recepten met je! Ze legt je Zwitserse room uit en hoe je hiermee overheerlijke aardbeien gebakjes maakt. ... lees verder »

Een paaswerkstuk

Een paaswerkstuk »

Bianca deed mee met de Sweet Easter Collaboration en ging aan de slag met een prachtig werkstuk! ''Het proces van creëren is nog veel belangrijker dan het uiteindelijke resultaat!''... lees verder »

Schwarzwälder Kirsch drip torte

Schwarzwälder Kirsch drip torte »

Bianca gaat aan de slag met een Schwarzwälder Kirsch drip torte voor haar mans verjaardag. Ze legt je uitgebreid uit hoe je deze prachtige taart zelf kunt maken!... lees verder »

Ovenloos

Ovenloos »

In januari had Bianca geen verjaardagen, feestjes en dus geen gebak. Gelukkig kon ze nu weer aan de slag met een ovenloos gebakje en heerlijke cupcakes!... lees verder »


Oktoberfest taart

Oktoberfest taart »

Het was de laatste dag van het vorig schooljaar. Ik stuurde een mailtje naar een moeder wier dochter bij mijn jongste in de klas zit, met de vraag of zij al wist wat het thema van het volg... lees verder »


Twee meppertjes

Twee meppertjes »

Een blog van Bianca met daarin twee ''meppertjes''. Deze heerlijke taartjes zijn voor een kindje dat haar eerste verjaardag viert. Het idee is dat ze lekker haar gang kan gaan met deze mep... lees verder »


Glanzende cacaogelei

Glanzende cacaogelei »

Soms wil je iets uitproberen omdat het zo mooi uitziet. Dat had ik met de cacaogelei die Rudolph van Veen op 24Kitchen gemaakt had op de chocolade-fruittaart in zijn programma Rudolph’s ... lees verder »


Bakkriebels

Bakkriebels »

Ken je dat gevoel? Ik noem het 'bakkriebels'. Het ontstaat op momenten dat er eigenlijk geen gelegenheid of reden is om iets te bakken, maar dat je de drang niet kunt weerstaan om tóch d... lees verder »


Kinder Bueno Cupcakes

Kinder Bueno Cupcakes »

Pling….een berichtje op mijn telefoon. Het is van Monica Logister, iemand die ik niet persoonlijk ken, maar vanwege de taartenliefde wel toegevoegd heb aan mijn vriendenlijst. ... lees verder »