Home » Leesvoer » Bloggers » Michelle de Koning

Michelle de Koning

Michelle denkt bijna dag en nacht aan taarten. Aan nieuwe recepten, aan nieuwe kookboeken, aan gebakjes die ze nog wil leren maken, aan decoraties, aan haar favoriete winkels…. Michelle heeft een website (www.KingCakes.nl) en ze twittert: @KingCakespuntnl. Ze schrijft sinds het tweede nummer van MjamTaart! artikelen voor het blad en deelt haar taartgedachten en inspiratie ook hier op deze website.

Great British Bake Off en Heel Holland Bakt

Great British Bake Off en Heel Holland Bakt »

Ik kan bijna niet meer wachten, gelukkig komen we in de buurt: woensdag 5 augustus begint the Great British Bake Off! Al jaren mijn favoriete programma en dankzij hun Facebookpagina kom ik... lees verder »


Interviews met passie

Interviews met passie »

Afgelopen vrijdag was het weer zover. Ik deed een interview voor MjamTaart! (nee, ik verraad nog heel even niet met wie, dat zien jullie op de laatste pagina van het nummer dat binnenkort ... lees verder »

Oude verhalen over brood en banket

Oude verhalen over brood en banket »

Mijn perfecte uitje voor een druilerige vrije vrijdag: het Nederlands Bakkerijmuseum 'Het warme land'.... lees verder »

I love cheesecake

I love cheesecake »

Ik hou niet zo van zoet. (Ja, ik snap dat het raar is als een taartenbakker dat zegt.) Behalve als het aankomt op cheesecakes... ... lees verder »

Bakboeken stress

Bakboeken stress »

Ik was jarig vorige maand. En bij het kopje thee in bed kreeg ik van mijn vriend ook twee dozen van Amazon. Zou het…? Ja hoor, tot mijn grote vreugde kwamen er wel drie bakboeken uit. Al... lees verder »

Stoere taarten

Stoere taarten »

“Dat vind ik nou echt niks voor jou”, zei de mannelijke collega die mij al jaren waardeert om m’n voetbalkennis en de verre reizen die ik maak. Stoere kwaliteiten in zijn ogen. In te... lees verder »

Doordromen

Doordromen »

Zes jaar geleden maakte ik af en toe een taart, waar ik zelf best behoorlijk tevreden over was. Ik hield erg van cake met crème en marsepein en die taarten stonden toen niet bij elke bakk... lees verder »

Voor mij geen Bumba meer

Voor mij geen Bumba meer »

Ik moet iets bekennen… Misschien is het vloeken in de kerk, maar ieder zijn meug toch? En mijn meug zit sinds een paar maanden niet meer in kindertaarten. Tenminste niet in de vorm van B... lees verder »

Zes lagen vol mogelijkheden

Zes lagen vol mogelijkheden »

Afgelopen oktober stonden ze voor het eerst bij me voor de deur: een heel jong stel uit een dorp uit de buurt. Ze willen een bruidstaart. In het eerste mailcontact hadden ze gezegd voor ... lees verder »

Ik hang van feestjes aan elkaar

Ik hang van feestjes aan elkaar »

De eerste zaterdag van maart: ik maak bij Robèrt van Beckhoven een aardbeientaartje waar mijn neefje van bijna drie d... lees verder »