Home » Leesvoer » Bloggers » Miranda Hoogeveen

Miranda Hoogeveen

Prinses Sofiataart

Prinses Sofiataart »

Miranda ging aan de slag met een echte prinses Sofiataart met kroon en al!... lees verder »


He or she?

He or she? »

Miranda kreeg de leuke opdracht om een Gender Reveal taart te maken. Een spannende opdracht! Is it a he or she? Lees haar ervaringen! ... lees verder »


De perfecte taartenstandaard

De perfecte taartenstandaard »

Als taartenbakster ben ik gek op blogs, mooie foto’s, pinterest en taartstandaards. Ik gebruik voor de foto’s van mijn gemaakte taarten het liefst een rustige achtergrond en weinig kle... lees verder »


Bruidstaart

Bruidstaart »

Als taartenbakster vind ik de bruidstaart verzorgen voor een bruidspaar heel erg leuk, maar denk ook wel het spannendste wat er is. Je bespreekt de taart al enige tijd voor de bruiloft, me... lees verder »


De ‘Gender’ en de ‘Naked’ cake!

De ‘Gender’ en de ‘Naked’ cake! »

Vanmorgen dacht ik weer; wat heb ik toch gaaf werk! Ik heb de afgelopen weken mijn creatieve brein weer lekker aan het werk gezet. Een nieuwe uitdaging voor mij was de 'Gender Cake'!... lees verder »


Varkens in de modder

Varkens in de modder »

Deze “varkens in de modder taart” stond al heel lang op mijn verlanglijstje om te maken. Eindelijk was het dan zo ver. ... lees verder »


Miranda’s Captain America Taart, met filmpje!

Miranda’s Captain America Taart, met filmpje! »

De Captain America taart is af, en inmiddels al op! Mjam!! ... lees verder »


Even voorstellen: Miranda Hoogeveen

Even voorstellen: Miranda Hoogeveen »

Wat ben ik blij dat ik uitgekozen ben! Ik mag gaan bloggen voor MjamTaart! Mijn eerste blog; waar ga ik beginnen? Ik wil jullie zoveel vertellen!! ... lees verder »