Home » Leesvoer » Bloggers » Patricia van Buuren- Schothorst

Patricia van Buuren- Schothorst

Deze blogs geven je een kijkje in de hersenspinsels van een ambitieuze dame met een druk en gezellig leven. Koenie is redactielid van het magazine MjamTaart! Haar taarten zijn te zien op Taarten van Koenie, . Haar columns werden de eerste twee jaargangen nog in het magazine gepubliceerd. Om meer ruimte te maken voor andere artikelen is Koenie sinds 2011 gaan bloggen.

Wil je meer over Koenie weten? Neem dan een kijkje bij Over Ons.

Duizend euro

Duizend euro »

Kusje erop…

Kusje erop… »

Als je klein bent wil je groot zijn, ben je groot verlang je terug naar je kinder-, of tienerjaren. Ben je blond, wil je donker, lange mensen willen best een stukje korter en ben je klein ... lees verder »

Dat staat er gekleurd op!

Dat staat er gekleurd op! »

"Gadver, alweer bloemkool…" "Alweer bloemkool? Dat hebben we anders een hele tijd niet gegeten hoor!" is mijn weerwoord op het gejammer van kindlief als ze het deksel van de pan optilt.... lees verder »

Nieuwe spullen

Nieuwe spullen »

Op het gebied van ons aller hobby is veel te koop. Er zijn aanbieders met prachtige assortimenten hebbedingetjes. Veel van die artikelen doen wat ze beloven en worden gebruikt waarvoor ze ... lees verder »

Creatief

Creatief »

Ik heb het er al eens eerder over gehad; aan creativiteit binnen ons gezin geen gebrek! Zo ontwerpt en bouwt de man des huizes machines ‘om ergens een etiket op aan te brengen’ en is m... lees verder »

Zoek

Zoek »

Vroeger kwamen we graag op het strand van Scheveningen. Lekker een dagje aan het water, heerlijk luieren en niets doen. We vertrokken bijtijds om van een volle dag te kunnen genieten en na... lees verder »

Ei

Ei »

Ik vind het voorjaar een gezellige tijd, misschien wel het leukste seizoen van alle vier. Een tijd met veel feestdagen, waarbij we ons bakhart weer lekker kunnen ophalen.... lees verder »

Moorkoppen

Moorkoppen »

Mijn eerste baan was een heel gezellige. Het bedrijf stond nogal eens in de mediabelangstelling en daardoor kwamen wij, als werknemers, op bijzondere en leuke plekken zoals Paleis Soestdij... lees verder »

Oeps

Oeps »

De hoofdrolspeler in een film probeerde met één hand een gigantische bruids-stapeltaart op z’n plek te houden, terwijl hij met zijn been een voorwerp naar zich toe trok wat als stut ma... lees verder »

Eigen schuld

Eigen schuld »

Toen ik veertien was kon ik bijna niet wachten tot mijn zestiende verjaardag, want dan mocht ik brommer rijden. Was ik eindelijk zestien, wilde ik toch liever achttien, want in de auto lee... lees verder »