Home » Leesvoer » Boekreviews

Boekreviews

MjamTaart! ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

Een andere beperking die het magazine heeft, zijn de vastgestelde data van uitkomst. MjamTaart! komt eens in de drie maanden uit, terwijl de website altijd online is! Voortaan niet langer wachten met het presenteren van dat ene boek dus!

Fin de Siècle patisserie

Fin de Siècle patisserie »

Rob Hemker maakte van het aantekeningenboekje van zijn opa H.C. Hemker (1899) een nieuw receptenboek. Leuk om die oude recepten te zien en nog leuker dat je ze nu ook nog kunt maken.... lees verder »

Christmas at the Cupcake Cafe

Christmas at the Cupcake Cafe »

Een heerlijk boek voor in de kerstvakantie! De vakantiesfeer, de geuren van versgebakken kerstbrood en kaneelmuffins en het winterse gevoel zijn in dit boek heel goed neergezet.... lees verder »

Tijd om te bakken

Tijd om te bakken »

Gebak met chocolade, romige crèmes en flans, zachte cakes, krokante koekjes, fruitige taarten en verrassende nagerechten met zelfgemaakt ijs… Laat je in dit boek meevoeren tussen echte ... lees verder »

Dolci

Dolci »

Authentiek Italiaanse taarten, cakes en koekjes. Een boek uit een reeks basiskookboeken van makers van De Zilveren Lepel werd het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen ze... lees verder »


The contemporary buttercream bible

The contemporary buttercream bible »

Linda Stolk ging aan de slag met de The contemporary buttercream bible. Al bladerend door het boek wordt ze meteen enthousiast.... lees verder »


Slechts 5 ingrediënten Taarten & Desserts

Slechts 5 ingrediënten Taarten & Desserts »

Door deze 5-ingrediëntenbenadering ontstaat er een grote verzameling snelle, eenvoudig aan te passen gerechten, die niet alleen goedkoop en lekker zijn, maar waarvoor ook weinig boodschap... lees verder »


Koken met kruiden en bloemen

Koken met kruiden en bloemen »

Dit inspirerende en praktische boek geeft je 60 eenvoudige en verrassende recepten. Maak je eigen jasmijndressing, bak appelmuffins met vlierbloesem en tijm, serveer zeebaars eens met honi... lees verder »


Bakbijbel – Rutger bakt van A tot Z

Bakbijbel – Rutger bakt van A tot Z »

De Bakbijbel van Rutger van den Broek doet zijn naam eer aan. Het is een prachtig dik boek vol informatie, foto's en recepten die het naslagwerk in jouw keuken moet zijn!... lees verder »


Meet me at the Cupcake Cafe – Jenny Colgan

Meet me at the Cupcake Cafe – Jenny Colgan »

‘Heerlijk’ boek om in weg te dromen. Cupcakes en taarten in de hoofdrol leuke (en lekkere) boekentip(s) om van te genieten tussen het bakken door. Dit keer een favoriet van Michelle de... lees verder »

Chocolade – Christophe Felder

Chocolade – Christophe Felder »

Chocolade van Christophe Felder is niet echt een boek voor beginners, omdat het een en ander niet duidelijk is aangegeven. Maar ondanks dit minpuntje is het boek toch echt wel een aanrader... lees verder »