Home » Over ons

Over ons

Scala Publishing BV
Xenonweg 31
3812SZ Amersfoort
033 – 48 92 900 (abonneeservice alleen op ma, do, vr)

 

Zoek je meer informatie, kies dan een van de volgende opties:

Logo NEW

MjamTaart is opgericht in 2009 door Patricia, Karin en Evelien dankzij een initiatief van Francisca, die als vrijwilliger in de redactie zit. Zij brachten het eerste magazine uit op 1 juni van dat jaar. Als snel versterkte Eva-Maria de redactie ook op vrijwillige basis, na haar stage bij MjamTaart Daarnaast ontstond een vast team van taart decorateurs die de ontwerpen voor MjamTaart vorm geven en/of andere leuke artikelen voor het magazine verzorgen. Sinds september 2014 is MjamTaart overgenomen door Uitgeverij Scala BV.

Al vijf jaar zetten Nederlandse en Belgische hobbybakkers bijzonder gebak op tafel dankzij MjamTaart. Met stap-voor-stap projecten blijft MjamTaart de lezers verrassen. MjamTaart verschijnt jaarlijks, naast de vier kwartaaledities, met twee specials. Extra dikke edities, volledig gericht op één onderwerp. MjamTaart toont dat de mogelijkheden onbegrensd zijn via een duidelijke uitleg met mooie foto’s, zodat iedere, zelfs onervaren, enthousiasteling meteen aan de slag kan met een verbluffend resultaat. Verder brengt MjamTaart ook lekkere recepten, interviews, producttests, inspiratiefoto’s en praktische tips. MjamTaart verschijnt zowel in print als online en is actief op Facebook met ruim 27.000 likes.

De redactie is daarnaast ook steeds op zoek naar ander talent in binnen- en buitenland. Heb jij een tip? Stuur hem dan gerust door!