Home » Recepten

Recepten

Een taart moet niet alleen mooi zijn, maar natuurlijk ook lekker! Hier vind je alle basisrecepten van deeg tot vulling en van rolfondant tot Royal icing en eetbare lijm. Maar ook lekkere recepten die net weer even anders zijn dan de veelgebruikte biscuit en botercrème.

Eetbaar Kant

Eetbaar Kant »

Een recept om zelf eetbaar kant te maken. In MjamTaart! Lente 2014 testen we de kant-en-klare mixen en bijbehorende mallen voor eetbaar kant.... lees verder »

Miljonairskoeken

Miljonairskoeken »

Miljonairskoeken... die zijn niet gewoon lekker... die zijn SUPERLEKKER!... lees verder »


Appelkruimeltaart

Appelkruimeltaart »

Voor sommige dagen MOET ik gewoon iets bakken. Dat is dan geen kwestie van willen, maar sommige dagen zijn gewoon zo speciaal, dat je ze niet voorbij kan laten gaan zonder een zelf in elka... lees verder »


Zachte karamelblokken

Zachte karamelblokken »

Linzerkoekjes

Linzerkoekjes »

Dit zijn niet alleen hele lekkere romige en kruimelige koekjes, maar ook prachtig in de stijl van de kleuren door de rode frambozenconfituur en poedersuiker.... lees verder »

Mini Donuts in kaneel & suiker

Mini Donuts in kaneel & suiker »

Twee recepten: eentje zonder gist die je heel snel kan maken zonder uren het deeg te laten rijzen, voor de drukke bakkers of als je gewoon ongeduldig bent. En eentje met gist, die wel wat ... lees verder »

Fruitcake

Fruitcake »

Een rijkgevulde cake, in Engeland vaak gegeten met kerst, maar daarom niet minder lekker voor een andere gelegenheid. De lijst met ingrediënten lijkt lang, maar dat is dan ook het enige w... lees verder »

Italiaanse koffiekoekjes gezoet met ahornsiroop

Italiaanse koffiekoekjes gezoet met ahornsiroop »

Je kan de koekjes meteen opeten of even bewaren: hoe langer je ze bewaart, hoe harder ze worden. De echte Italiaanse koffiekoekjes gezoet met ahornsiroop!... lees verder »


Herfst-cheesecake

Herfst-cheesecake »

Wat past er nu beter bij herfst dan appeltjes, kaneel en noten? De herfst-cheesecake is een heerlijke taart om te maken op een winderige zondagmiddag en om te eten na een frisse herfstwand... lees verder »

Quinoakrispies

Quinoakrispies »

Een variant op de welbekende marshmallow ricekrispies, maar dan met het voedzame quinoa.... lees verder »