Home » Recepten » Lekker Anders

Lekker Anders

Bizcocho casero (Grootmoeders Cake)

Bizcocho casero (Grootmoeders Cake) »

Dit recept is van een authentieke Spaanse cake, zo eentje die de oma’s al jaren geleden maakten. En die eigenlijk iedereen nog steeds maakt! Niet verwonderlijk ook, het is een makkelijk ... lees verder »

Miljonairskoeken

Miljonairskoeken »

Miljonairskoeken... die zijn niet gewoon lekker... die zijn SUPERLEKKER!... lees verder »


Appelkruimeltaart

Appelkruimeltaart »

Voor sommige dagen MOET ik gewoon iets bakken. Dat is dan geen kwestie van willen, maar sommige dagen zijn gewoon zo speciaal, dat je ze niet voorbij kan laten gaan zonder een zelf in elka... lees verder »


Zachte karamelblokken

Zachte karamelblokken »

Linzerkoekjes

Linzerkoekjes »

Dit zijn niet alleen hele lekkere romige en kruimelige koekjes, maar ook prachtig in de stijl van de kleuren door de rode frambozenconfituur en poedersuiker.... lees verder »

Mini Donuts in kaneel & suiker

Mini Donuts in kaneel & suiker »

Twee recepten: eentje zonder gist die je heel snel kan maken zonder uren het deeg te laten rijzen, voor de drukke bakkers of als je gewoon ongeduldig bent. En eentje met gist, die wel wat ... lees verder »

Fruitcake

Fruitcake »

Een rijkgevulde cake, in Engeland vaak gegeten met kerst, maar daarom niet minder lekker voor een andere gelegenheid. De lijst met ingrediënten lijkt lang, maar dat is dan ook het enige w... lees verder »

Herfst-cheesecake

Herfst-cheesecake »

Wat past er nu beter bij herfst dan appeltjes, kaneel en noten? De herfst-cheesecake is een heerlijke taart om te maken op een winderige zondagmiddag en om te eten na een frisse herfstwand... lees verder »

Lemon curd pavlova

Lemon curd pavlova »

Een heerlijk recept voor pavlova met meringue. Neem even de tijd, maar dan heb je ook wat!... lees verder »


Ferrero Rocher cupcake

Ferrero Rocher cupcake »

Ferrero Rocher cupcake. Ja, dat is net zo lekker als dat het klinkt. Met dat overheerlijke bonbonnetje uit dat gouden papiertje!... lees verder »