Home » Uitgave 40- Feesttaarten special

Uitgave 40- Feesttaarten special

Leve de Koning!

Leve de Koning! »

Voor een taart op Koningsdag gebruik je natuurlijk de Vaderlandse kleuren rood, wit, blauw en oranje. Het kost je wat tijd, maar het resultaat is Koninklijk!... lees verder »


Geboortetaart

Geboortetaart »

Hoera, er is een baby’tje geboren! Een perfecte dag voor een heerlijke geboortetaart en deze is met de mooie topper en het hondje heel bijzonder. ... lees verder »


Valentijn

Valentijn »

14 februari is het Valentijnsdag. Bij uitstek een dag om jouw liefde te verrassen met een bijzondere valentijn taart.... lees verder »


Het HaasKuiken

Het HaasKuiken »

Denk je aan Pasen, dan denk je aan eieren, kuikentjes en natuurlijk de Paashaas. Maar wist je dat zelfs kuikentjes het leuk vinden zich te verkleden? Zo wil dit lieve kuikentje ook best ee... lees verder »


Fabulous 50

Fabulous 50 »

Een unieke, chique taart met biologische ingrediënten en zonder chemicaliën voor een dame die 50 wordt. Chocoladecake gevuld met heerlijke espresso botercrème, rum en gezouten karamel. ... lees verder »

Voor de liefste vader

Voor de liefste vader »

Natuurlijk is jouw papa altijd de liefste, maar één dag per jaar is wel heel speciaal: Vaderdag! Met deze lieve taart maak jij de dag compleet... lees verder »


Marbled drip weddingcake

Marbled drip weddingcake »

Het is een ware trend; dripped cakes met zoveel mogelijk snoep, chocola, kleur en gekke dingen. En doordat je je fantasie z’n gang kunt laten gaan zijn het de leukste taarten om te maken... lees verder »


Griezelig lekker

Griezelig lekker »

Als je deze taart ziet, dan denk je misschien niet gelijk aan lekker genieten. Maar wanneer je ‘m proeft dan kun je vast niet meer stoppen en eet je ‘m met worm en oog op! Brrrrrrr...... lees verder »


Spooky

Spooky »

Halloween is een beetje eng... maar met dit lieve spookje maak je er een vrolijk en lekker feestje van!... lees verder »


Sint en Piet

Sint en Piet »

Surprises, gedichten en een bezoekje van Sinterklaas. Deze tijd roept heel wat nostalgische herinneringen op. En bij het vieren van zo’n mooie traditie hoort natuurlijk wat lekkers!... lees verder »